Numerologie
Fidelia
compatibil

Compatibilitate numerologică

Compatibilitate numerologica

Gradele de afinitate sunt prezentate aici de la cel mai bine, "+2", la cel mai puţin recomandabil, "-2". Astfel avem:

  • +2 - înţelegere perfectă, în special dacă folosesc amândoi partea bună a vibraţiilor numărului respectiv;
  • +1 - înţelegere bună, în special dacă ajung la un numitor comun în ceea ce privesc unele probleme;
  • 0 - legături ce necesită unele concesii pentru a ajunge la un echilibru. Un număr Yin poate fi fascinat de unul Yang, dar va trebui să suporte exuberanţa sau nestatornicia acestuia. Sau, spre exemplu, un număr 9 trebuie adus mai cu picioarele pe pământ de un 4;
  • -1 - legături în care pot să apară probleme;
  • -2 - legătură nerecomandabilă. Observăm că există numere care nu se înţeleg bine cu numere de acelaşi fel. De exemplu, o legătură între doi de 8, nu va face nici unul dintre ei concesii celuilalt, sau doi de 1, o legătură în care vor amandoi să conducă.

De multe ori, într-un cuplu, chiar dacă există numerologic afinitate maximă, problemele nu vor apărea între ei, ci între ei şi societate. Spre exemplu, doi de 6 ar fi un cuplu de "zăpăciţi", doi melancolici care ar uita că trebuie să-şi plătească telefonul, sau doi de 9, care prin altruismul lor s-ar trezi la un moment dat că au dat totul şi ei nu mai au nimic material etc. Întotdeauna este bine să menţii echilibru în viaţă, să faci totul cu masură.

Dar, cel mai important lucru într-un cuplu este dragostea. Prin dragoste depaşeşti orice predicţii negative date de astrologie sau numerologie; te situezi deasupra oricărei influenţe. Aceasta atâta timp cât dragostea nu slăbeşte din intensitate. Vorbind despre numerologie, cifra "7" este o cifră ciclică. Şapte ani este, totuşi, o viaţă. Un prieten spunea că după şapte ani este bine să schimbi ceva în viaţa ta: dacă nu partenera sau casa, cel puţin schimbă mobila în casă.

Dar în toate, să nu uităm câteva lucruri:

  • Astrologia şi numerologia predispun şi nu impun;
  • Înţeleptul îşi conduce steaua, iar ignorantul este condus de ea.

Extras din cartea: Firicel Ciarnău - "Numerele vii"